Improvizația, ingredientul secret al bucătarului
1001 de chipuri 29 octombrie 2018 Niciun comentariu la Improvizația, ingredientul secret al bucătarului 44Chiar dacă sînt cei care aduc oamenii într-un restaurant, bucătarii nu sînt atît de cunoscuți în România și nici îndeajuns de apreciați. Stau ascunși printre oale și cratițe, își petrec ziua de la primele raze ale soarelui și pînă tîrziu în noapte, fie vară sau iarnă, în căldura infernală a bucătăriilor, iar poveștile lor sînt rezumate doar în postările de pe Facebook sau Instagram a celor care iau masa în oraș. E nevoie de pasiune, răbdare și de un soi ciudat de nebunie pentru ca să stăpînești focul din bucătării și arta culinară.
Diana MARCU – Rușii dau porcul pe sushi
Claudia PINCOVSKI – Bucătarii trebuie să știe și cînd să ardă un ou
Lorel ATOMEI – Omul care adoră viermii, dar nu suportă păstăile
Adaugă un comentariu