Trailer de trei zile pentru studenție
1001 de măști 12 octombrie 2017De cîțiva ani, la sfîrșitul lunii septembrie Copoul se transformă într-un campus exterior. Timp
De cîțiva ani, la sfîrșitul lunii septembrie Copoul se transformă într-un campus exterior. Timp
Coada se-ntinde pînă pe hol. Ziua în care au loc festivitățile de deschidere e a doua din haosul
Se ridică pe vîrfuri, își clatină capul cînd în dreapta, cînd în stînga pentru a găsi cea
„Aici este grupul celor de la jurnalism?”, întreabă o domnișoară blondă, care se apropie grăbită
Timp de trei zile, în curtea Casei Pogor, pe unde te învîrteai tot dădeai de cîte un atelier, special
Dacă în prima zi de Șotron puteai auzi, odată ajuns în Grădina Casei Pogor, copii de înălțimi
„Noi nu sîntem actori. Am făcut doar un experiment”, le spune un băiat brunet adolescenţilor
„Fac un dinozaur, dar nu mai spune la nimeni”, şopteşte o fetiță cu mîinile murdare de lut alb,
Timp de o săptămînă, parcul „La Balena” a fost transformat de către membrii Asociaţiei Studenţilor
E partea aceea din zi în care nici nu știi dacă e lumină sau întuneric, dacă e soare sau
Pe o plăcuță verde, prinsă-ntr-un cui, patru cuvinte s-au aliniat vitejește, sub un strat de
„Zi-mi un nume de fată care te-a urmărit toată viața”, îi aruncă, mai mult ca o poruncă,
Weekend-ul trecut, ieşenii şi-au luat umbrelele şi pelerinele de ploaie din dotare şi au pornit la
„Uaaaaaau! Ce chitară ciudată! Dacă mă gîndesc, eu nu am văzut niciodată așa ceva!” Vocea
În fața Palatului Culturii, coada începe din stradă. În șiruri de cîte doi-trei, oameni de toate
Pe poteca din Parcul Copou către Muzeul „Mihai Eminescu”, un băiat ține elegant umbrela unei domnișoare.
Nici anul acesta studenţii nu au ratat să îşi dea din nou întîlnire la cea de-a XVII-a ediţie
O oaie uriașă coboară din Copou, fiind urmată de un bancomat și cîteva zeci de studenți pictați
Sala „Gaudeamus” a Casei de Cultură a Studenților din Iași e plină. Scaunele par că se miră
Trei specialiști în „arta culinatului”, după cum prezentatorul concursului StudChef i-a recomandat,